fredag 22 november 2013

One for all...

...and all for one?

Nope, inte om man pratar om det nya spelsättet på League of Legends. Då kör man på Summoner's Rift, man ska ta ner deras Nexus precis som vanligt fast med en liten twist. Alla i ens eget team är samma karaktär. När man väl har kommit in med några andra får ledaren i laget bestämma vilka karaktärer som bannas, oftast börjas det med Kassadin och fortsätter med till exempel Lux eller Draven. Runda 2 röstar man i laget vilken karaktär som ska spelas. Tryndamere är en favorit bland de andra spelarna men jag säger ju Cho'Gath (såklart!). Det sista steget väljer man vilka Runes, Masteries och Booths (alltså spells, exempelvis Ignite, Flash eller Heal).

Jag och sambon spelade 3 rundor och det är inget vi kommer att göra om igen. Majoriteten av spelarna gnäller för att de inte får sin favoritkaraktär (precis som på Aram) och många väljer då att sluta spela, vilket leder in en i queuen igen.

Den tredje (och sista) matchen vi körde så var både vårt och fiendelaget karaktären Katarina (en ninja med massa knivar). Till en början tänkte jag att det kunde vara roligt och det var det, men sedan gick en i vårt lag AFK och de andra två i teamet spelade bara för statsens skull. Efter dryga 40-50 minuter förlorade vi.


Så här kan det se ut om man spelar All for one.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar