tisdag 17 december 2013

7 dagar kvar...

...och jag gör inte många "juliga" saker. Startade upp LoL för första gången på en vecka och då är det såklart en otroligt stor patch. Efter 2 timmars väntan och 5% kvar på andra steget råkar jag ju såklart stänga ner klienten, smart som jag är. Nu har den stannat på 33% på steg 2 och inga procent på nedre "lådan". Jag undrar hur länge jag får vänta innan jag kan spela.

Jag har precis börjat titta på Capishe - lördagsmys och blir lika road varje gång. De är roliga men får ändå ut informationen, jämfört med andra spelsidors webb-tv. De har en julkalender från och med 13 december - på frågan varför de bara har en halv julkalender svarar de att: "De har inte budget för en hel kalender, så det blir en halv."
Jag kan rekommendera alla att kolla upp Capishe - lördagsmys på Youtube och börja titta.

Den bästa webb-tv:n av de alla och en av de få "serier" jag tittar på hädanefter!
Tack till Emil och Rasmus!


fredag 13 december 2013

Happy Birthday!

Ja, idag blev man 23. Jag är så sjuk att jag nästan är sängliggandes men ska resa iväg till min hemstad imorgon för ännu mer firande.

Idag är det fredag den 13 december, med andra ord Lucia här i Sverige. En av våra högtidsdagar då vi firar en flicka som för länge sedan tog hand om sin sjuka mor samtidigt som folket i byn trodde att hon var en häxa och försökte döda henne. Legenden, eller myten, är att de inte kunde göra det först, på grund av att hon skyddades av en osynlig mur som till slut gav vika.





Det blev minitårtor och lite lussekatter till bakning i onsdags och torsdags.


Nu är jag helt slut och ska äntligen få bädda ner mig i min älskade säng.
Godnatt allihopa och trevlig fortsatt Lucia!

(Tack till min älskade sambo som gjorde min dag helt underbar!)

tisdag 10 december 2013

Tårta

Imorse fortsatte jag att skotta runt svärmors hus och helt plötsligt kommer ägaren till Saaben. Han sa ingenting under den halvtimmen det tog att skotta ut bilen som sedan fick bärgas bort av en annan bil för att kunna komma loss. Det var otroligt roligt att se och han kommer nog inte parkera där igen!

Nu är det bara 2 hela dagar kvar innan jag fyller år och jag måste börja med tårtan om den ska bli klar.
Jag har tittat alldeles för mycket på Cake Boss så jag har hur mycket inspiration som helst. Det negativa i det hela är att jag är urusel på att göra tårtor.

En av de bättre tårtor från Cake Boss

måndag 9 december 2013

Hämnd ljuva hämnd

Så himla mycket att göra på kort tid. Behöver baka massvis för på fredag fyller jag år och som vanligt måste jag bjuda hem massa folk, men jag får ju presenter så det finns fördelar med det också! Jag är helt utmattad och får nog inte många timmars sömn då jag måste upp tidigt imorgon bitti och fortsätta skotta snö och bära pellets. Men vad gör man inte för svärmor?! Jag älskar min sambo över allt annat och det känns som om jag gör det här mest för hans skull. Det står en gammal, ful bil utanför svärmors hus som jag har stört mig på i flera veckor och jag har fyllt upp tomrummet runt den med en stor hög snö. Lite som en mur av snö faktiskt. Imorgon bitti fortsätter kampen!

(inte min bild överhuvudtaget men när det är klart med skottningen hoppas jag att det blir lika jobbigt för honom som för bildens bilägare att komma loss!)



Nu blir det friterat till middag och lite LoL på det!

Tjingeling!

onsdag 4 december 2013

Äntligen!

Nu är flytten äntligen över och vi har precis fått vårt internet tillbaka!
Den här veckan har varit otroligt jobbig, men nu i den nya lägenheten känns allt mycket bättre. Vi flyttade till en lugnare stad och då allt är nyrenoverat är det fräscht och rent och vi trivs jättebra. Till och med katterna är glada och mycket socialare.



Nu har det hunnit bli December men fortfarande har ingen snö kommit. Så länge snön kommer lagom till jul så är det faktiskt lugnt.
Nästa vecka fyller jag år och då ska jag baka en tårta i spelform men exakt vad jag ska göra vet jag inte.

Nu måste jag göra i ordning mig inför ett möte med förhoppningsvis blivande skola.


Tjoflöjt!