tisdag 10 juni 2014

Nintendo

Den allra sista konferensen i det här årets E3. Vår lilla nördgrupp tog helt fel på tid och trodde att den skulle hållas klockan 06.00 tisdag morgon (svensk tid). Den hålls klockan 18.00 vilket är 12 timmar senare. Synd bara att vi satt uppe och väntade (de som orkade) på något som aldrig kom.
Det händer inte igen.

Konferensen inleds med dockor eller figurer av något slag (antagligen Robot Chicken - för er som inte vet vad det är så är det något i stil med Family Guy fast roligt). Nästa inslag är en fight mellan den japanska och den amerikanska VD:n vilket sedan leder till att de spelar Super Smash Bros. mot varandra. För att göra det ännu häftigare har de tagit till ett inbyggt NFC-chip i Wii U vilket gör att alla figurer med samma chip kan sättas på plattan och man kan spela med dem.
Även figurerna (Mii:erna) har förbättras:
Mii Brawler, Mii Swordfighter och Mii Gunner är ett av förbättringarna.

Man kan göra sin egen karaktär med specialattacker och att de ser ut som spelaren vill. Helt fantastiskt!
I 3DS-versionen kommer det att finnas massor med minispel (vi pratar fortfarande om spelet SSBB).
3 oktober kommer spelet ut och i och med alla nya bra saker kanske det blir ett köp trots att jag har tvekat i flera år. Nu har de ändrat på min åsikt.

Amiibo är leksaker som precis som Skylanders och Disney Infinity och karaktären man spelar med ändras inte bara utan utvecklas också.
Streamen kraschade för att det är så många som tittar och just nu är det helt svart på tv:n. Något att tänka på till nästa år kanske?

Yoshi's Yarn, Captain Toad Treasure Tracker (vinter 2014/2015), ett helt nytt Zelda-spel med open world och gameplayen man såg var helt otrolig! Poke´mon Omega Ruby, Poke´mon Alpha Sapphire, Bayonetta 2 (man får med det första Bayonetta när man köper tvåan), Xenoblade Chronicles, Splatoon, 

Zelda - Hyrule Warriors
Omtyckta karaktärer från de tidigare spelen kommer att finnas med i det här spelet och man kan välja att spela dem om man vill, bland annat IMPA.
Super Mario - Mario Maker (2015)
Man får skapa sina egna banor, byta grafik om man vill, bara helt otroligt!


SHUT UP AND TAKE MY MONEY!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar